Kérdése van? Hívjon!
  • Rólunk


    A weboldal alapvető eleme egy sikeres vállalkozásnak! Egyre többen használják az internetet üzleti céllal. A weboldal már nem csak egy névjegykártya a világhálón, hanem egy értékesítési csatorna is. A legtöbben már az interneten keresnek új szolgáltatást, terméket és információt. Ezért szükséges kialakítani egy komplett értékesítő elveken alapuló online megjelenést, mely új és rendszeres ügyfeleket biztosít cégének.


    Elsősorban céges weboldalak készítését vállaljuk ingyenes tárhelyet biztosítva, a legújabb webes technikák alkalmazásával (XHTML, HTML5, CSS, JavaScrip, PHP - MySQL, .NET - MsSQL), elérhető áron. Az alap arculat felépítésétől egészen az oldal keresőoptimalizálásáig teljes körű szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek. Igény esetén folyamatos weboldal karbantartást és fejlesztést is vállalunk.

    Arra, törekszünk hogy maradéktalanul ügyfeleink rendelkezésére álljunk. Folyamatosan képezzük és fejlesztjük magunkat, hogy ügyfeleinknek megbízható, színvonalas mégis kedvező díjazású szolgáltatást nyújtsunk. Munkánkat külső szakemberek is segítik, hogy grafikusi, programozói és keresőoptimalizáló feladatainkat minden igényt kielégítően láthassuk el többfajta operációs rendszeren is.


    Bízom benne, hogy hamarosan Ön is elégedett ügyfeleink közé fog tartozni. Ehhez nem kell mást tennie, csak felvenni velünk a kapcsolatot!    Üdvözlettel: SicWeb csapata

  • Szolgáltatás

    Weboldal készítés

    Ha Ön egy professzionális weboldalt szeretne készíttetni, a legjobb helyen jár. Magasan képzett munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a weboldal készítés területein. Professzionális, egyedi, és hatékony weboldalt készítünk Önnek, mellyel Ön is részese lehet az online világnak.


    Domain regisztráció

    Legyen ezentúl az interneten is olyan, ami sajátja, s legyen elérhető... - regisztrálja cége, szolgáltatása vagy családja domain nevét. A domain név vagy internet cím egy egyedi azonosító az interneten (pl.: cégnév.hu). Az Ön saját domain neve lehetőséget biztosít a saját honlapjának elérésére a világ bármely országából, továbbá a domain névből képezhet saját email címet is.


    Tárhely bérlés

    Ha már regisztráltuk a domain nevet, akkor a honlap elhelyezéséhez szükséges még egy tárhely is. Webtárhely (webhosting) szolgáltatásunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenkinek kedvező legyen. Akiknek komoly technikára van szükségük, és azoknak is, akik mindössze a weboldalukat szeretnék feltölteni. Hosting szolgáltatásunknál külön figyelmet szenteltünk a gyorsaságra és biztonságra.


    Weboldal karbantartás

    Csapatunk vállalja már működő vagy általunk készítet honlapok folyamatos karbantartását az oldal naprakészen tartását és működésének felügyeletét.


  • Referenciák

    Hegymászás - www.hegymaszas.ro

    www.hegymaszas.ro


    Csíki Hegyimentő Csapat

    Csíki Hegyimentő Csapat


    Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete

    Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete


    Hermes Forwards - www.hermesforwards.com

    Hermes Forwards


    abcDeutsch.ro

    abcDeutsch.ro


    Vasas Sporklub Szentegyháza

    Vasas Sporklub Szentegyháza


    Szentegyházi Tűzoltóság - www.tuzoltosag.ro

    Szentegyházi Tűzoltóság


    Konrad Trans - www.konradtrans.ro

    Konrad Trans


    Madarasi Hargita kirándulások - www.madarasihargita-kirandulas.ro

    Madarasi Hargita kirándulások


    Netstorage - www.netstorage.hu

    Netstorage


    Vágás Panzió

    Vágás Panzió


    Luxus audio - www.luxusaudio.hu

    Luxus audio


    Hotel Everest - www.hoteleverest.ro

    www.hoteleverest.ro


    Népi fafaragás, Szentegyháza - www.nepifafaragas.eu

    www.nepifafaragas.eu


  • Lakhelyünk
    www.sicweb.ro

    Székelyföld - Terra Siculorum
    Telefon: +4 0755 606 340
    E-mail: [email protected]